• row.alt

הדברה לעסקים - מזון והסעדה

כשמדובר בעסקי המזון והמסעדנות, שירותי הדברה ותברואה חשובים במיוחד!

הדברה לעסקים - מזון והסעדה

סביבת העבודה בעסקי המזון והמסעדנות חייבת להיות נקייה והיגיינית הן לצורך הרחקת מזיקים והן לצורך הימנעות מביקורות ופקחים. מגוון המזיקים הנמשכים למזון ולפסולת אורגנית הוא גדול, המטבחים ואזורי האירוח מושכים אליהם בעיקר מכרסמים וג'וקים (התיקן הגרמני). אלו עשויים להוות סכנה תברואתית, תדמיתית וכלכלית.

 

אנו בחברת מיה תברואה והדברה מתמחים בהרחקת מזיקים מעסקי המזון. עם מיה תברואה והדברה אתה יכול להסיר את הדאגה לתברואת העסק, מכיוון שאנו דואגים להרחיק את המזיקים לצמיתות! עם השיטות המתקדמות שלנו נדאג לתוצאות ארוכות טווח, מאחר ואנו נוטלים לידינו את האחריות על העסק שלך! באמצעות חומרי ההדברה המתקדמים בענף ובעזרת השיטות שפיתחנו לאורך שנות פועלנו ניצור עבורך סביבה נקייה, היגיינית, בטוחה ובריאה.

 

הצוותים המקצועיים שלנו יעניקו לעסק שלך טיפול קבוע ומתמשך בהתאמה אישית לסוג העסק, למבנהו ולשעות הפעילות, תוך התמקדות בסביבות המועדות לפורענות, שמירה על אמצעי הזהירות, רמת בטיחות מקסימלית ומידת רעילות מינימלית.

 

הדברת מכרסמים

 

מכרסמים שונים, ובעיקר חולדות ועכברים, עלולים להסב נזק רב לציוד ולסחורות בעסקי המזון, ולהוות סכנה בריאותית ממשית. חולדות עלולות להעביר מחלות ונגיפים שונים, הגורמים למחלות שונות, ביניהן דבר (מחלה מסכנת חיים), טיפוס מוריני ועוד. כמו כן, הן עלולות לפגוע בקלות בתינוקות, קשישים ונשים בהיריון הן באמצעות העברת מחלות, והן  באמצעות נשיכה.

 

הדברת חולדות ועכברים נעשית באמצעות פיתיונות, תיבות האכלה ומלכודות. כשניסיונות אלו לא צולחים, הדברת מכרסמים מתבצעת באמצעות סוגי רעלים מורשים (קוביות, אבקות, שיקוי...). מדביר מוסמך מחברת מיה תברואה והדברה יגיע אל בית העסק שלך, ויפעל תחילה לאבחון הבעיה באמצעות זיהוי עקבות (גללים, עקבות רגליים, מחילות, סימני כרסום). בהתאם לממצאיו יבצע מיפוי וניטור ויבחר בפיתיונות ובמלכודות הנחוצות לך. מידי חודש יגיע המדביר לביצוע בקרה וניטור, פינוי המכרסמים שנלכדו, החלפת המלכודות והפיתיונות וחידוש הרעלים.

 

חשוב לציין, כי בעסקי מזון אנו בחברת מיה תברואה והדברה נמנעים עד כמה שניתן מחומרי הדברה כימיים ומורעלים, מאחר וסביבת העסק מכילה מזון. השימוש בחומרים הללו ייעשה במידה וכל השיטות ההומניות לא צלחו. כמו כן, פעולות אלו יינקטו בזמן הנוח ביותר לך, בעל העסק (בדרך כלל לפני/ אחרי שעות פעילות העסק).

 

תיקן גרמני

 

בדומה למכרסמים, גם את התיקן הגרמני חובב מסעדות ועסקי מזון מושבע. התיקן הקטן אוהב להתיישב במכונות קפה, במדיחי כלים ובמוצרי חשמל נוספים. חשוב לציין כי במסעדות ובמקומות שבהם יש אוכל לא משתמשים בחומרי הדברה ובאבקות, וזאת מהסיבה שחומרים אלו נדיפים, ולמרות יכולתם לפתור את הבעיה באופן מיידי למראית עין, התוצאות לא נשמרות לאורך זמן. חשוב מכך, כשמדובר בחומרים נדיפים קיימת סכנת הרעלה, מאחר ואלו החומר עלולים להגיע למוצרי המזון. במקום חומרי ההדברה הרגילים, בעסקי המזון המדבירים שלנו נוהגים להשתמש בריסוס נוזלי, פיתיונות ג'ל ומלכודות פירומון, אשר אינם מצריכים הכנות מיוחדות או פינוי העסק - התוצאות לא מידיות, והשפעת החומרים מתחילה אחרי עשרה ימים. בתום חודש אחד בלבד העסק שלך יהיה נקי מהתיקן הגרמני.

 

להזמנת מדביר ולקבלת הצעה משתלמת במיוחד חייגו: 077-5071128

 

חזרה